Hugh Hefner isi va petrece eternitatea langa Marilyn Monroe, dupa ce, in 1992, el a cumparat cripta din imediata apropiere a locului unde a fost depus trupul neinsufletit al actritei americane.

Potrivit BBC, Hefner, care a murit miercuri la varsta de 91 de ani, aplatit in urma cu 25 de ani 75.000 de dolari pentru locul de veci, scrie News.ro.

Fanii fondatorului Playboy au laudat ideea si faptul ca el a apreciat-o atat de mult pe Monroe - prima femeie care a aparut pe coperta revistei sale, in 1953.

Totusi, actrita a sustinut ca nu a fost platita pentru pozele nud. „Nu am primit nici macar un «multumesc» din partea celor care au facut milioane de pe urma fotografiilor nud cu Marilyn. A trebuit chiar sa imi cumpar un exemplar al revistei, pentru a ma vedea”, scria ea in cartea „Marilyn: Her Life in Her Own Words”.

Vorbind despre planurile sale, multimilionarul a declarat pentru LA Times ca are multi prieteni inmormantati in Westwood Village Memorial Park din Los Angeles, intre care preferatii Natalie Wood, Dean Martin si Farrah Fawcett.

Cred in simboluri. Sa-mi petrec eternitatea langa Marilyn este un lucru prea frumos sa-l ratez”, a spus el.

Hugh Hefner a murit din cauze naturale, pe 27 septembrie, in celebrul Playboy Mansion din Los Angeles, inconjurat de familie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.