Promotorul Live Nation a anuntat ca Lady Gaga isi va amana cele 18 concerte pe care trebuia sa se sustina, din pricina afectiunii de care sufera.

Lady Gaga "este afectata de suferinte fizice grave, care au avut o anumita incidenta asupra capacitatii sale de a canta pe scena. Ea ramane sub supravegherea medicilor", care i-au recomandat sa amane concertele, au transmis intr-un comunicat reprezentantii companiei Live Nation, potrivit jurnalul.ro.

"Intentioneaza sa isi petreaca urmatoarele sapte saptamani colaborand cu medicii ei intr-o maniera proactiva, pentru a se vindeca de aceste traumatisme din trecut, care ii afecteaza inca viata cotidiana si ii provoaca dureri fizice severe in tot corpul. Vrea sa ofere fanilor cea mai buna versiune a spectacolului pe care l-a conceput pentru ei atunci cand turneul va fi reluat", se mai arata in documentul citat.

Artista sufera de fibromialgie, o afectiune medicala cronica, care consta in durere difuza si sensibilitate la nivelul muschilor si tesutului moale.

Saptamana trecuta, vedeta a fost transportata la spital din pricina "unor dureri puternice", ea fiind nevoita sa-si anuleze concertul pe care trebuia sa-l sustina la festivalul Rock in Rio


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.