Cei trei membri ai trupei DJ Project au fost raniti, luni, intr-un accident rutier produs pe DN 7, in judetul Valcea. Cu totii se afla la spital, solista trupei, care a inceput recent colaborarea cu membrii formatiei, avand o fractura la nas si o vertebra fisurata.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Valcea, accidentul s-a produs dupa ce un TIR inmatriculat Bihor, care circula pe directia Pitesti-Ramnicu Valcea, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, in curba deosebit de periculoasa la dreapta, s-a rasturnat pe sensul opus de mers acrosand doua autoturisme care circulau din sens opus.

In urma impactului, au rezultat patru victime din care trei ranite grav. Intre victime se afla si membrii trupei DJ Project, atat membrii fondatori, cat si noua solista, au declarat surse judiciare.

A patra victima este soferul tirului, care este ranit grav.

Unul dintre membri trupei are o fractura la cutia toracica, solista trupei are o fractura de piramida nazala si o fisura la una dintre vertebre, iar cel de-al treilea membru al trupei are un traumatism la coloana vertebrala, suferind o tasare de vertebra, au declarat surse medicale.

Soferul autotrenului are o plaga in zona gatului si multiple leziuni in zona fetei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.