Carlos Munoz Portal, manager de locatie in varsta de 37 de ani, a fost impuscat mortal pe cand facea prospectii in Mexic pentru sezonul al patrulea al serialului "Narcos".

Carlos Muñoz Portala fost gasit mort in masina lui, corpul sau fiind plin de gloante. El a fost gasit intr-o regiune din centrul Mexicului, care se afla la 60 km de Mexico City, informeaza The Telegraph.

El facea singur prospectii si pana la acest moment motivele asasinarii lui sunt neclare.

Un comunicat a fost transmis de Netflix, care produce serialul "Narcos": "Am aflat de moartea lui Carlos Munoz Portal si transmitem condoleante familiei lui. Motivele care au condus la moartea sa sunt necunoscute, iar autoritatile continua sa investigheze".

In cel de-al patrulea sezon, actiunea din serial se muta in Mexic, avand in centru cartelul Juarez, noteaza stirileprotv.ro.

Printre filmele la care a lucrat Munoz Portal se numara "Fast and Furious", "Spectre", cel mai recent film din seria Bond, "Apocalypto" si "Man on Fire".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.