Cantareata Fergie si actorul Josh Duhamel au anuntat ca se vor desparti dupa opt ani de casnicie.

"Cu toata dragostea si respectul din lume, am decis sa ne despartim la inceputul anului. Pentru a da o mai buna ocazie familiei noastre de a se reface, am vrut sa mentinem aceasta chestiune in privat inainte de a o face publica. Suntem si vom fi intotdeauna uniti sprijinindu-ne unul pe altul si familia noastra", au declarat cei doi artisti, potrivit CNN.

Fergie, in varsta de 42 de ani, si Josh Duhamel, in varsta de 44 de ani, s-au casatorit in ianuarie 2009, dupa o relatie de cinci ani. Fiul lor Axl Jack s-a nascut pe 29 august 2013.

In luna iunie a anului 2005 cei doi au anuntat ca intentioneaza sa adopte un copil.

Actorul Josh Duhamel nu a facut un secret din faptul ca isi doreste foarte mult ca fiul sau Axl sa aiba un frate sau o sora: "Va trebui sa fim niste strategi foarte buni atunci cand il vom planifica. Insa planul nostru general a fost dintotdeauna sa avem cel putin doi copii". Starul hollywoodian, in varsta de 42 de ani, spune ca, desi va fi foarte bucuros sa aiba o fiica, isi doreste in secret sa aiba tot un fiu, pentru ca, dupa ce a crescut alaturi de cele trei surori ale sale, si-a dat seama ca fetele pot deveni extrem de dificile in perioada adolescentei.

8 years!! Love you babe.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on


Intr-un interviu acordat in 2012 faimoasei Oprah Winfrey, Duhamel a spus ca nu exista nici o indoiala ca sotia lui a fost cel mai bun lucru care i sa intamplat vreodata, iar Fergie a sustinut ca actorul este "sufletul ei pereche".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.