Uraganul Irma a devastat tot in calea sa si nici chiar vilele celor mai bogate si puternice persoane din lume nu au scapat de furia naturii.

Uraganul Irma, cel mai puternic inregistrat vreodata peste Oceanul Atlantic, a amenintat vilele detinute de Johnny Depp, Keith Richards, Oprah Winfrey, David Cooperfield, Eddie Murphy si de presedintele Donald Trump.

Se pare ca proprietatea din Insula Mustique din Sfantul Vicentiu si Grenadinele a interpretului, compozitorului si producatorului Mick Jagger a fost ferita de acest uragan de marimea aproape cat a Frantei.

Richard Branson a refuzat sa-si paraseasca complexul de 74 de hectare din Insula Necker din Insulele Virgine Britanice, in ciuda atentionarilor privind uraganul Irma. Miliardarul britanic s-a retras in buncarul sau de beton, noteaza Daily Mail.

Uraganul Irma a devastat proprietati de lux

Printre celebritatile a caror proprietati au fost devastate se numara socrii Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, care detineau un hotel de lux in Saint Barthelemy, scrie digi24.ro.

De asemenea, avariate au mai fost si vilele luxoase ale liderului de la Casa Alba, Donald Trump si ale miliardarului Abramovichi de pe insulele din Caraibe.

Citeste si: Uraganul Irma continua sa faca ravagii: Insula Barbuda, rasa de pe fata pamantului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.