Castigatorul mai multor premii Grammy, rapperul Lil Wayne, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit o criza de epilepsie si a fost gasit inconstient in camera sa de hotel din Chicago, relateaza Reuters, care citeaza site-ul TMZ.

Lil Wayne, in varsta de 34 de ani, care a devenit unul dintre cele mai mari nume de pe scena muzicii rap de-a lungul unei cariere de doua decenii, a suferit o a doua criza la spital, potrivit TMZ. De asemenea, reprezentantul artistului a confirmat site-ului ca a suferit multiple crize.

Reuters nu a putut lua legatura cu reprezentantii rapperului pentru a confirma informatiile, scrie digi24.ro.

Acesta nu este primul incident de acest tip. El a dezvaluit intr-un interviu acordat postului de radio Power 106, in 2016, ca sufera de epilepsie si este predispus la astfel de crize.

Rapperul Lil Wayne, originar din New Orleans, si-a inceput cariera la varsta de noua ani si a devenit cel mai tanar artist care a semnat un contract cu casa de discuri Cash Money Records.

Lil Wayne a devenit unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din lume, castigand patru premii Grammy, iar albumele sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.