Cel mai recent videoclip al lui Taylor Swift, "Look What You Made Me Do", a doborat recordurile de vizualizari in 24 de ore de la lansare, in premiera mondiala, duminica, la gala MTV Video Music Awards. 

Videoclipul primului single de pe noul album al lui Taylor Swift a fost vizualizat de 31 de milioane de ori, in mai putin de 24 de ore, fiind astfel cel mai urmarit clip muzical din acest an, in acest interval de timp, informeaza Digi24.ro.

Videoclipul a strans 3 milioane de vizualizari in fiecare ora, reusind astfel sa depaseasca cel mai important debut muzical al anului, "Despacito", dar si videoclipul piesei "Hello" a lui Adele, care a strans 27 de milioane de vizualizari, in acelasi interval de timp.

Clipul a fost regizat de Joseph Kahn, care a lucrat cu artisti mari de pe scena internationala, precum U2, Lady Gaga, Shakira, Destiny's Child, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mariah Carey, Christina Aguilera, 50 Cent, Britney Spears, Eminem, Janet Jackson, Katy Perry, Backstreet Boys s.a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.