Numeroase personalitati de la Holyywood si-au exprimat regretul pentru pierderea marelui actor de comedie Jerry Lewis, care a incetat din viata la varsta de 91 de ani.

"Jerry Lewis a fost un geniu incontestabil si o binecuvantare - comedia absoluta. Eu exist pentru ca el a existat", a scris Jim Carrey pe Twitter.


Samuel L. Jackson: "A fost incredibil sa il cunosc si sa rad cu uimitorul Jerry Lewis. Va continua sa faca oamenii sa rada pentru totdeauna".

"L-am pierdut pe unul dintre cei mai buni astazi… poate chiar pe cel mai bun. Jerry Lewis a fost unul dintre eroii mei din domeniul comediei si a reprezentat o inspiratie extraordinara pentru mine. Sunt foarte de recunoscator ca am petrecut timp alaturi de el", arata Sean Hayes.

"Il plang pe prietenul meu Jerry Lewis (…) Putea sa ma faca intotdeauna sa rad", a scris si realizatorul Larry King.
Si Nancy Sinatra a transmis un mesaj emotionant. "Draga Jerry, tata se va bucura atat de mult sa te vada pe cat ma intristez eu ca ai plecat. Imbratiseaza-l din partea mea. Te voi iubi mereu".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.