Crime + Investigation transmite in exclusivitate noi episoade din serialul “Lumea criminalilor” care investigheaza cele mai cunoscute crime din lume, dezvaluindu-le telespectatorilor gandirea si motivele ucigasilor care le-au comis.

Expertii criminalisti vor prezenta in detaliu toate doveziile gasite in aceste cazuri, incepand cu 17 august, in cate doua episoade terifiante, difuzate in fiecare joi, de la ora 23:00.

Cu ajutorul mai multor experti FBI, Scotland Yard si din randurile anchetatorilor de la Omucideri, serialul realizeaza profilul fiecarui criminal si contureaza detaliile criminalistice infioratoare ale fiecarei omucideri, explicandu-ne cand, de ce si cum a fost infaptuita crima si modul in care a fost elucidat fiecare caz, pe parcursul a cate 60 de minute pline de suspans.

Potrivit unui comunicat remis 9am, primul episod din aceasta noua serie urmareste un criminal care traverseaza tot statul California, lasand in urma lui un sir de cadavre, in locatii intamplatoare. Politistii nu reusesc sa il prinda pe ucigasul periculos, pana cand acesta nu se prezinta la sectia de politie cu o parte din corpul unei victime in propriul buzunar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.