Actorul Jerome Flynn, care il interpreteaza pe Bronn in serialul Game of Thrones, a spus intr-un interviu acordat recent televiziunii HBO ca si-a pierdut popularitatea dupa cel mai recent episod al productiei, in care apare tragand cu o sageata spre Drogon, unul dintre cei trei dragoni ai reginei Daenerys, interpretata de Emilia Clarke.

In cel mai recent episod al serialului - cel de-al patrulea din sezonul 7, personajul Bronn incearca sa il omoare pe Drogon tragand spre el cu o arma creata special pentru a ucide dragonii. El ia aceasta decizie in timpul unei lupte in care regina Daenerys ataca soldati ai casei Lannister, cu ajutorul dragonului Drogon si a razboinicilor Dothraki.

Jerome Flynn, al carui personaj s-a dovedit a fi popular intotdeauna in randul fanilor, a spus ca aceasta scena, pentru care a filmat timp de mai multe saptamani, i-a facut pe spectatori sa isi schimbe parerea despre el.

Au facut o treaba extraordinara cu aceasta scena. Insa, trebuie sa spun ca de cand a fost difuzata lupta, mi-am pierdut putin popularitatea. Postasul nu vrea sa imi vorbeasca, pentru ca am tras in dragon”, a spus actorul.

Jerome Flynn a aparut in serialul ”Game of Thrones” inca din primul sezon al acestuia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.