Si anul acesta, Grand Cinema & More aduce spectacolele din cadrul Festivalului International George Enescu mai aproape de iubitorii de cultura din toata tara. In perioada 3 – 24 septembrie, 5 cinematografe selectionate din tara vor transmite in direct, in orasele Oradea, Pitesti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov, concertele sustinute de cele mai apreciate orchestre ale lumii.

Grand Cinema & More ofera vizitatorilor o experienta alternativa de vizionare a spectacolelor, in sali moderne si confortabile, dotate cu sisteme performante de sunet si proiectie. Pretul biletelor pentru oricare dintre transmisiuni porneste de la 25 de lei pentru cele standard, pana la 30 de lei pentru cele premium. Mai mult decat atat, fiecare sase bilete aduc inca unul bonus, iar, la 10 bilete achizitionate, cumparatorul beneficiaza de alte doua.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe intreaga durata a Festivalului, programul cinematografului va include transmisiuni live ale unora dintre cele mai importante concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii, Concertele de la miezul noptii, Recitaluri si concerte camerale. Peste 30 de orchestre, ansambluri si muzicieni intampina publicul cu lucrari apartinand lui George Enescu, dar si compozitii din repertoriul universal.

„Prin intermediul cinematografului putem aduce spectacolul oriunde sunt cei care il asteapta, fie ca vorbim de spectatorii din Bucuresti sau din provincie. Prin parteneriatul cu Festivalul George Enescu reusim sa transmitem in timp real concertele unora dintre cele mai cunoscute orchestre ale lumii si sa facem ca publicul de aici, din salile cinematografului, cei din tara si cei din fata scenei sa formeze un singur auditoriu”,
a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Intregul program al transmisiunilor poate fi accesat aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.