Selena Gomez se va alatura actorilor Timothée Chalamet si Elle Fanning in urmatorul film al faimosului regizor Woody Allen.

Filmul va fi lansat de Amazon Studios, cu care Woody Allen a lucrat anterior la cel mai recent film al sau "Cafe Society", noteaza The Hollywood Reporter.

Nascuta in Dallas, Gomez a inceput sa joace in filme de la varsta de 7 ani si a primit primul sau rol major in 2003, in "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscuta interpretand-o pe vrajitoarea Alex Russo in productia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansata in 2007, iar in 2009 a castigat un premiu Emmy.

In 2011, Selena Gomez si-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", dupa ce, in 2010, cucerise fanii din toata lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell". "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena si formatia ei, The Scene, intr-o cu totul alta lumina.

Elle Fanning a jucat recent in "The Beguiled", alaturi de Nicole Kidman. De asemenea, filmul "Mary Shelley", din a carei distributie a facut parte va putea fi vizionat luna viitoare la Festivalul International de Film de la Toronto.

Timothée Chalamet a jucat recent alaturi de Armie Hammer in "Call Me by Your Name".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.