Liam McIntyre (Spartacus: War of the Damned, Hercules, Gears of War) si Harvey Keitel (Reservoir’s Dogs, Taxi Driver, Dusk Till Dawn – nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul Bugsy) fac parte din distributia filmului See You Soon, debutul regizoral al lui David Mahmoudieh, alaturi de actrita Jenia Tanaeva, aflata la primul rol principal intr-un lungmetraj.

Tanaeva este cea care semneaza si scenariul impreuna cu Mike Cestari. Drama romantica este produsa de Tanaeva (See You Soon Project LLC) si Monella Kaplan (eMotion Entertainment). Gabi Ilioiu si Iuliana Tarnovetchi sunt producatorii pentru Europa. Alexander Mikhalskiy este producator executiv. In Europa serviciile de productie au fost asigurate de Alien Film.

Potrivit unui comunicat remis 9am, ‘SEE YOU SOON’ este un film romantic contemporan, care are in centru povestea lui Ryan, un fotbalist American care, in timpul perioadei de recuperare in urma unui accident ce ii pune cariera in pericol, o cunoaste pe Lana, o mama singura, si intre cei doi se naste o frumoasa poveste de dragoste. In film ii putem vedea si pe Poppy Drayton (Downton Abbey, The Little Mermaid), Oleg Taktarov (Predators, 15 Minutes) si legendarul fotbalist spaniol Carles Puyol.

Filmarile pentru ‘SEE YOU SOON’ au loc in prezent in Grecia, Romania si Rusia.

“Am vrut sa fac o poveste plina de tandrete si emotie despre oameni si puterea dragostei. Sper ca filmul sa inspire barbati si femei din lumea intreaga sa-si urmeze visele, sa creada in ei si sa aiba suficient curaj pentru a face acel prim pas”- a declarat Jenia Tanaeva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.