Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite intr-un atac armat comis la un club de noapte din orasul german Konstanz, aflat la granita cu Elvetia, a anuntat Politia, citata de BBC. Intre cele doua persoane care si-au pierdut viata se afla si atacatorul.

UPDATE Un purtător de cuvânt al poliţiei din Konstanz, Fritz Bezikofer, a declarat pentru postul de televiziune N-TV că, după investigaţia iniţială vizând evenimentele din jurul atacului armat de la clubul de noapte de la graniţa cu Elveţia, nu există elemente care să sugereze terorismul.



Un barbat a deschis focul in jurul orei locale 4,30 (5.30 ora Romaniei), omorand o persoana. Atacatorul a fost ucis apoi, intr-un schimb de focuri cu politia, scrie news.ro.

Initial, fortele de ordine au anuntat ca autorul atacului, in varsta de 34 de ani, a fost ranit grav si arestat.

De asemenea, alti trei oameni au fost raniti grav, iar o a patra persoana a fost ranita mai usor. Astfel, un gardian ar fi fost ranit in timp ce incerca sa il opreasca pe atacator, au declarat martori pentru postul de televiziune SWR. De asemenea, un politist ar fi fost ranit.

Focurile de arma au provocat panica in discoteca. "Clientii au reusit sa se salveze fugind afara sau ascunzandu-se”, a spus un purtator de cuvant al politiei.

Potrivit presei locale, politia a fost desfasurata in forta in jurul discotecii aflata intr-o zona industriala, unde au intervenit forte speciale si un elicopter.

Autoritatile au demarat o ancheta, iar motivele atacului nu se cunosc deocamdata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.