Trupa Linkin Park a transmis primul mesaj dupa decesul solistului Chester Bennington.

"Inimile noastre sunt frante. Undele de soc de durere si de negare continua sa strapunga familia noastra, in timp ce ne este greu sa acceptam ceea ce s-a intamplat.

Ai schimbat atat de multe vieti, poate chiar mai multe decat realizezi. In ultimele cateva zile, am vazut un val de iubire si de sprijin din intreaga lumea, atat public, cat si in viata privata. Talinda si familia apreciaza acest lucru si vor ca lumea sa afle ca tu ai fost cel mai bun sot, fiu si tata. Familia nu va mai fi niciodata intreaga fara tine.

Absenta ta lasa un gol care nu poate fi niciodata umplut - lipseste o voce de nestapanit, amuzanta, ambitioasa, creativa, amabila si generoasa. Incercam sa ne reamintim ca demonii care ni te-au luat au fost intotdeauna parte din intelegere. La urma urmei, modul in care ai cantat despre acei demoni a facut ca toata lumea sa se indragosteasca de tine.(...)

Dragostea noastra pentru realizarea si interpretarea muzicii este de neinlocuit. Desi nu stim ce cale poate avea viitorul nostru, stim ca fiecare dintre vietile noastre a fost imbunatatita de tine. Iti multumim pentru acest dar. Te iubim si ne lipsesti atat de mult", se arata in mesajul formatiei, potrivit The Guardian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.