Cantaretul canadian Justin Bieber a anulat ultimele concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in urmatoarele trei luni in cadrul turneului ”Purpose World”, din cauza aparitiei ”unor circumstante neprevazute”, informeaza bbc.com.

Justin Bieber mai avea programate 14 concerte in Asia si America de Nord in urmatoarele trei luni, dupa ce cantaretul a sustinut peste 150 de show-uri de la inceputul turneului, in martie 2016, pentru promovarea albumului sau, ”Purpose”, lansat in 2015.

In prima jumatate a anului 2017, turneul a generat incasari de 93,2 milioane de dolari, si a avut o medie de aproape 40.000 de bilete vandute la fiecare concert.

”Justin isi iubeste fanii si detesta sa ii dezamageasca. Este recunoscator si onorat ca a avut posibilitatea sa aiba acea experienta alaturi de echipa lui pentru 150 de show-uri de succes, in sase continente”,
au aratat reprezentantii artistului intr-un mesaj publicat pe site-ul sau.

”Totusi, dupa o analiza atenta, a decis ca nu va mai sustine celelalte concerte programate in cadrul acestui turneu. Contravaloarea biletelor va fi restituita la punctul la care au fost achizitionate”, mai arata anuntul.

Justin Bieber inca nu a comentat despre decizia sa pe retelele de socializare, dar surse anonime apropiate cantaretului au spus pentru presa americana ca artistul ”pur si simplu se saturase” de turneu.

Potrivit TMZ, la scurt timp dupa ce a anuntat ca isi anuleaza restul turneului, Justin Bieber a fost vazut in apropierea plajei Santa Monica si a declarat ca planuieste sa se odihneasca. ”Imi pare rau daca cineva se simte dezamagit sau tradat”, a mai spus el.

Cele mai multe concerte pe care ar fi trebuit sa le mai sustina Justin Bieber erau programate in Statele Unite ale Americii, dar si in Japonia, Hong Kong, Filipine, Singapore si Indonezia, scrie News.ro.

Autoritatile chineze au anuntat, saptamana trecuta, ca lui Justin Bieber i-a fost interzis temporar accesul in China, din cauza comportamentului sau ”necuviincios”.

Justin Bieber, nascut pe 1 martie 1994, a debutat in 2007, iar primul sau album, ”My World 2.0”, a aparut trei ani mai tarziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) si ”Purpose” (2015).

Citeste si:
Justin Bieber şi-a amânat turneul nord-american pentru a doua oară
Justin Bieber şi-a amânat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.