Meciul dintre Simona Halep si Johanna Konta a stabilit un record de audienta la Wimbledon pentru o intalnire de pe tabloul feminin, fiind urmarit de 7,4 milioane de telespectatori, a anuntat, vineri, site-ul oficial al WTA.

Meciurile Johannei Konta, care a devenit prima britanica calificata in semifinale la Wimbledon dupa 1978, au fost difuzate gratuit pe canalul BBC.

Finala feminina din acest an, dintre Garbine Muguruza si Venus Wiliams a fost urmarita de 4,7 miloane de telespectatori la postul ESPN, cu 100.000 de telespectatori mai putin decat finala editiei de anul trecut, informeaza News.ro.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost invinsa de britanica Johanna Konta, scor 6-7 (2/7), 7-6 (7/5), 6-4, si a ratat calificarea in semifinale la Wimbledon, al treilea Grand Slam anului, ratand si sansa de a deveni noul numar 1 mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.