Cea de-a 9-a editie a festivalului Film 4 Fun se desfasoara in perioada 4-6 august 2017 la Casino Sinaia.

Festivalul Film 4 Fun isi propune, si in acest an, sa aduca zambetul pe buzele spectatorilor cu o serie de comedii si parodii savuroase.

Sub sloganul “Intr-o lume plina de conflicte, noi am ales sa ne luam o scurta vacanta si sa ne amuzam un pic!”, Film 4 Fun va prezentapublicului, si la aceasta editie, filme de lung si scurt metraj, workshopuri de fotografie si actorie, concurs de cultura cinematografica cu premii, expozitii de fotografii si multe alte evenimente de divertisment desfasurate in parcul Dimitrie Ghica.

Scopul acestui festival este promovarea filmului romanesc si a noilor generatii de cineasti, pentru a readuce publicul in salile de cinema.

Vom continua si anul acesta cu proiectii ale filmelor de pre-debut ale tinerilor cineasti.

Filmele de scurt metraj vor fi supuse votului publicului iar castigatorul va fi premiat. Trofeul Film 4 Fun va fi inmanat actritei Coca Bloos.

Printre invitatii speciali ai acestei editii se vor numara Emilia Dobrin, Radu Gabriel, Irina Margareta Nistor, Nae Caranfil, Alexandru Papadopol, Magda Catone si multi altii. Alaturi de invitatii nostri spectatorii vor avea ocazia sa vizioneze filme ca: “Doua Lozuri”, “6,9 pe scara Richter”, “OffStage” si altele.

La aceasta editie vom aduce un omagiu actorului Gheorghe Dinica in prezenta sotiei sale, doamna Gabriela Dinica.
Festivalul Film 4 Fun este organizat de Fundatia Cine Remember in parteneriat cu Primaria orasului Sinaia.
Intrarea este libera.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook www.facebook.com/film4funro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.