China a hotarat sa inchida portile viitoarelor concerte ale lui Justin Bieber, din cauza ”comportamentului sau nepotrivit”. 

"Nu este adecvat sa intre in tara artisti care au avut comportamente nepotrivite", a informat Biroul Municipal al Culturii din Beijing intr-un comunicat publicat saptamana aceasta, ca raspuns la cererea unui fan ca Bieber sa tina un concert in China, noteaza agerpres.ro.

Acelasi comunicat arata ca autoritatile nu ii permit deocamdata lui Bieber sa cante in China "pentru a putea reglementa ordinea acestor recitaluri si a purifica mediul lor".

Acestia isi doresc ca "Justin Bieber sa imbunatateasca textul cantecelor si comportamentele sale, devenind mai matur si un adevarat cantaret pop”.

Nu este pentru prima data cand autoritatile chineze interzic concertele unor artisti internationali. Islandeza Bjork, Bon Jovi, Oasis, Guns N' Roses au avut si ei probleme cu autoritatile din China, care le-au anulat concertele in ultimul moment.

In timpul seriei de concerte tinute de Justin Bieber in China, in 2013, a starnit polemici cand a parcurs Marele Zid, pe bratele unui bodyguard. De asemenea, cantaretul a vizitat sanctuarul Yasukuni din Tokyo, care ii onoreaza si pe criminalii de razboi din perioada in care armata japoneza a invadat China.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.