HISTORY® transmite in exclusivitate un serial inedit despre “Trupele SEAL: Razboinicii secreti ai Americii” care ofera o perspectiva unica asupra uneia dintre cele mai prestigioase forte militare din lume.

Noua serie va fi difuzata in doua parti de cate o ora fiecare, pe 22 iulie si 29 iulie, de la ora 21:00, cuprinzand interviuri cutremuratoare cu fosti membri SEAL.

De la intemeierea lor in cel de-Al Doilea Razboi Mondial si rolul esential pe care luptatorii SEAL l-au avut in Ziua Z, la misiunile din Vietnam, serialul urmareste ascensiunea acestor forte militare, pornind dintr-un moment hotarator din 1980. Dupa o misiune guvernamentala esuata de salvare a unor ostatici americani din Iran, se formeaza o echipa de elita a trupelor SEAL – echipa SEAL 6. Aceasta este responsabila pentru unele dintre cele mai curajoase si iconice misiuni din istoria militara a SUA, de la salvarea capitanului Richard Phillips din mana piratilor somalezi la prinderea faimosului terorist Osama Bin Laden. Rolul crucial pe care echipa SEAL 6 l-a indeplinit in teatrele de razboi din secolul 21 a facut din aceasta o echipa letala de soldati extrem de bine pregatiti sa realizeze misiuni oriunde in lume, oricand, luptand impotriva oricarui dusman, intr-o secretomanie totala.

Potrivit unui comunicat remis 9am, prima parte din serialul “Trupele SEAL: Razboinicii secreti ai Americii” poarta telespectatorii prin istoria incredibila a predecesorilor trupelor SEAL din Primul Razboi Mondial si Coreea – echipele subacvatice de distrugere care au ajutat la securizarea plajelor din Normandia si Pacific – pana la evolutia lor in razboinici de elita care lupta in junglele din Vietnam. Acest prim episod de 2 ore prezinta inclusiv formarea echipei SEAL 6 care a realizat misiuni secrete in Panama si Grenada, implicandu-se si in evenimentele 9/11 care vor schimba modul in care America lupta in razboaie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.