Ministrul comunicatiilor din Malaezia a anuntat ca melodia "Despacito", interpretata de Luis Fonsi si Daddy Yankee, a fost interzisa de la difuzare pentru radiodifuzorii de stat in Malaezia.

”«Despacito» nu va fi difuzata de radiodifuzori detinuti de guvern, pentru ca am primit plangeri din partea publicului. Versurile nu sunt potrivite", a spus ministrul comunicatiilor, Salleh Said Keruak, potrivit digi24.ro.

"Incurajam radiodifuzorii privati din Malaezia sa practice autocenzura", a adaugat el.

Melodia "Despacito" a asjuns cea mai ascultata melodie la nivel mondial, la doar sase luni de la lansare. A fost ascultata de peste 4,6 miliarde de ori, pe serviciile de streaming, depasind melodia "Sorry" a lui Justin Bieber.

Intr-un interviu acordat Billboard, Luis Fonsi a marturisit ca se simte coplesit de succesul pe care l-a avut piesa, sustinand ca nu s-a asteptat sa ajunga pe primele locuri in topurile din tari precum Elvetia, Italia, Romania, Franta sau Portugalia, care nu sunt vorbitoare de limba spaniola


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.