Cantaretul spaniol Enrique Iglesias a fost huiduit de public in unicul concert pe care l-a sustinut anul acesta in tara sa natala, sambata, in Santander.

Enrique Iglesias a concertat in fata a aproximativ 30.000 de oameni, pe stadionul El Sardinero, scrie 20minutos.es. El a cantat piese precum ”Súbeme la radio”, ”I like how it feels” si ”Bailando”, insa a parasit scena fara sa isi ia ramas-bun de la spectatori.

Cantaretul a recunoscut ca este emotionat si a cerut scuze publicului pentru asta.

”I like it” a fost ultima piesa cantata in concert de artistul madrilen si a fost insotita de confetti, fum si rafale pirotehnice. Cantaretul a iesit de pe scena si luminile stadionului au fost aprinse.

Acela a fost momentul in care miile de oameni adunati au inceput sa fluiere si sa huiduie, indignati ca Iglesias nu si-a luat ramas-bun si nici nu a revenit pentru bis.

Multi au inceput sa critice prestatia lui si chiar o parte au ridicat bratele spunand: ”Mainile sus, acesta este un jaf!” sau ”Afara, afara!”.

Organizatorii au inceput sa demonteze scena, in timp ce oamenii inca priveau uimiti ca Iglesias a plecat fara sa salute ori sa isi prezinte colegii de trupa aflati pe scena alaturi de el, scrie News.ro.

Fanii au parasit stadionul la 90 de minute dupa ce Enrique Iglesias isi incepuse concertul, continuand sa comenteze - deloc pozitiv - spectacolul oferit.

Enrique Iglesias, nascut pe 8 mai 1975, la Madrid, este al treilea copil din primul mariaj al lui Julio Iglesias. Si-a inceput cariera in 1995. Cu zece albume lansate pana in prezent, care au fost vandute in peste 130 de milioane de copii, 13 piese pe primul loc in topurile Billboard Dance, Enrique Iglesias este cel mai bine vandut artist latino in Marea Britanie si cel mai bine vandut artist international in India.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.