HISTORY® transmite in premiera doua sezoane noi din serialul “Dosarele extraterestrilor” care investigheaza documente publicate in SUA care dovedesc existenta extraterestrilor. Noile episoade urmeaza sa fie difuzate in fiecare vineri, din 14 iulie, de la ora 21:00.

In 2011, numeroase dosare secrete au fost puse la dispozitia publicului datorita legii libertatii de informare. Printre acestea, se afla si Proiectul Cartea Albastra (Blue Planet Project) care contine sute de rapoarte despre aparitii de farfurii zburatoare si activitati extraterestre pe care autoritatile americane nu au vrut sa le faca publice.

Acum, serialul “Dosarele extraterestrilor” cerceteaza aceste documente si reexamineaza dovezi-cheie care urmaresc piste in desfasurare despre aparitii importante de farfurii zburatoare, rapiri de persoane, musamalizari guvernamentale si stiri de ultima ora din toata lumea despre extraterestrii.

De asemenea, serialul va prezenta cum pot sa fie trucate imaginile din spatiu, valoarea Wikileaks si rolul canalelor de socializare in povestile despre extraterestrii. Toate documentele sunt analizate pentru a vedea cum vizitele extraterestre ne pot influenta trecutul si impactul pe care il pot avea asupra viitorului nostru.

Potrivit unui comunicat remis 9am, prin descoperirea celor mai importante secrete de pe Pamant, serialul “Dosarele extraterestrilor” va oferi mai multe informatii celor care cred in fiinte de pe alta planeta si ii va determina pe sceptici sa-si puna la indoiala convingerile. Primul episod din noul sezon aduce in prim-plan Majestic 12, o presupusa organizatie secreta dedicata investigarii farfuriilor zburatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.