Crime + Investigation® transmite in premiera un nou sezon din serialul „60 de zile dupa gratii: Atlanta” care urmareste viata puscariasilor de la inchisoarea Fulton din Atlanta, una dintre cele mai periculoase institutii penitenciare din SUA. Noua serie are premiera marti, 11 iulie, de la ora 24:00.

Inchisoarea din districtul Fulton, condusa de gardianul – sef, colonelul Mark C. Adger, se confrunta cu dificultati mari cauzate de bandele rivale, droguri si coruptie. Dupa ce a aflat despre succesul extraordinar al programelor sub acoperire, organizate in districtul Clark (Indiana), colonelul Adger a decis sa apeleze la civili care sa il ajute sa gaseasca sursa tuturor problemelor din penitenciar, oferind o perspectiva impartiala a vietii in interiorul institutiei pe care o conduce.

Potrivit unui comunicat remis 9am, printre participantii din acest nou sezon se numara un profesor de educatie speciala care lucreaza cu tineri cu risc infractional, care crede ca sistemul i-a abandonat pe afro-americani, dorind sa contribuie la lupta impotriva discriminarii, si un fost ofiter de corectie care doreste sa vada cum este cand rolurile se inverseaza. De asemenea, printre civilii inclusi in program se afla o femeie care si-a intalnit sotul in timp ce acesta a fost incarcerat si spera sa inteleaga comportamentul sau institutionalizat, si un marinar cu o dorinta puternica de aplicare a legii.

Spre deosebire de sezoanele anterioare, participantii vor fi separati in doua zone diferite ale inchisorii. Astfel, barbatii vor fi adapostiti in campusul principal unde fiecare va imparti o celula cu un alt detinut, in timp ce femeile vor fi cazate in celule cu paturi suprapuse alaturi de alte sapte detinute. Acestia vor sta inchisi in celule cu colegii lor de detentie timp de peste 15 ore pe zi, confruntandu-se cu o presiune imensa de a se integra sau de a risca sa fie tinta amenintarilor, violentei si riscului de a li se deconspira acoperirea.

In primul episode din serialul „60 de zile dupa gratii: Atlanta”, difuzat in exclusivitate pe Crime + Investigation, colonelul Mark Adger trimite 17 voluntari sub acoperire in inchisoarea Fulton din Atlanta, pentru a gasi solutii la urmatoarele probleme: contrabanda, trafic de droguri si violentele dintre bande.

Citeste si:
Sezonul Berbecului în 2024 aduce renaștere și transformare. Cum...
Sezonul Berbecului în 2024...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.