LifeStar 2 Iulie 2017 14:24
Superstarul rock Mick Jagger a dezvaluit cum a reusit sa evite o condamnare la inchisoare pentru o infractiune cu droguri minora din 1967.

Solistul trupei The Rolling Stones a dezvaluit ca a scapat de inchisoare gratie unui editorial publicat de ziarul britanic The Times.

Jagger povesteste ca fusese condamnat la 3 luni de inchisoare nu pentru gravitatea infractiunii, ci pentru ca membrii trupei din care face parte erau tratati drept ''tapi ispasitor'' de persoane mai in varsta, care le criticau stilul de viata, scrie digi24.ro, care citeaza News.ro.

Intr-un articol publicat de The Times s-a aratat ca Mick Jagger ar trebui sa fie tratat "exact la fel ca orice alta persoana", noteaza ABC News.

"Am fost liber dupa o zi de la publicare", a declarat starul, care a tinut sa precizeze ca editorialul le-a transmis autoritatilor mesajul: "Aceasta nu este o dovada de fairplay englez".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.