LifeStar 2 Iulie 2017 10:55
Actrita Nicole Kidman a povestit intr-un interviu ca s-a simtit ”extrem de umilita” in timpul filmarilor scenelor de abuz pe care le traieste personajul sau din serialul ”Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies”, produs de HBO, informeaza people.com.

Nicole Kidman a vorbit despre filmarile serialului ”Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies” intr-un interviu acordat pentru numarul din august al revistei W.

In serial, Nicole Kidman interpreteaza personajul Celeste – o mama a doi copii care incearca sa indrepte si in final, sa iasa din relatia abuziva pe care o are cu sotul ei.

Serialul contine scene in care Celeste este abuzata fizic si emotional de sotul ei, Perry, interpretat de Alexander Skarsgård. In multe dintre aceste scene, Nicole Kidman apare nud.

Nicole Kidman: ”M-am gandit ca este autentic”

”M-am simtit foarte expusa si vulnerabila si extrem de umilita uneori. Imi amintesc ca stateam intinsa pe podea intr-o baie... si pur si simplu nu ma ridicam intre duble”, a spus Nicole Kidman, referindu-se in special la o scena din cel de-al saptelea episod.

”Stateam pur si simplu acolo, plangand, si imi amintesc ca la un moment dat regizorul Jean-Marc Vallée a venit si m-a acoperit cu un prosop, pentru ca stateam acolo in lenjerie intima pe jumatate distrusa”, a povestit Nicole Kidman.

Actrita a mai spus ca in timpul filmarilor ii veneau in minte imagini ale altor femei care s-au aflat in situatii similare.

”M-am gandit ca este autentic, aceasta este realitatea pentru unele femei si asta trebuie sa reprezint”, a explicat actrita.

Nicole Kidman a adaugat ca i-a fost greu ca dupa filmari sa se distanteze de sentimentele pe care le-ar fi avut personajul ei.

”Imi pastram un chip foarte curajos la lucru, iar apoi ajungeam acasa, fara sa realizez cat de mult am internalizat starea personajului meu. M-a afectat foarte mult. Cand ajungeam acasa ma simteam rusinata – exact asa se simtea si Celeste”, a explicat actrita.

Artista a precizat ca a fost de acord sa se expuna pentru rol, deoarece a crezut ca este important

”Sunt aici sa spun o poveste si sa fiu dedicata artei, nu sa ma preocup de problemele mele in privinta a ceea ce mi se pare sau nu confortabil. Trebuie sa trec peste asta si sa joc rolul”, a spus ea, clarificand ca nu isi doreste ca inhibitiile ei sau autocenzura sa se afle in calea viziunii artistice a unui regizor sau in calea unei povesti.
Citeste si:
Oana Roman, criticată că își spală rufele în public. Care a fost...
Oana Roman, criticată că își...

Nicole Kidman a mai spus ca se simte recunoscatoare ca rolul ei din ”Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies” a avut un impact asupra altor femei, scrie News.ro.

”Ma bucur ca a generat conversatia. Ma bucur ca a indepartat intr-un fel acel val. Am primit e-mailuri grozave de la fani care mi-au spus ca acum inteleg de ce unii oameni raman in relatii cu persoane care le fac rau. Daca rolul interpretat de mine schimba viata unei persoane, asta este extraordinar pentru mine”, a mai spus actrita.

Serialul ”Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies”, cu Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz si Alexander Skarsgard in distributie, a avut premiera in Romania pe 20 februarie.

“Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies” este regizat de Jean-Marc Vallée, cunoscut pentru filmele ”Salbaticie/ Wild” (2014), in care Witherspoon a detinut rolul principal, si pentru ”Dallas Buyers Club”(2013), pentru care a primit o nominalizare la Oscar.

Serialul este bazat pe bestsellerul cu acelasi nume scris de Liane Moriarty si spune povestea intunecata a trei mame. La prima vedere, vietile lor din Monterey, California, par idilice, insa de-a lungul serialului ele se complica si se schimba neasteptat. Si asta duce inevitabil la o crima.

Citeste si:
Vedetele strang fonduri pentru victimele incendiilor din Australia
Nicole Kidman, Familia Regala...

Nicole Kidman este actrita si producatoare de film cu dubla cetatenie, australiana si americana, nascuta pe 20 iunie 1967, in Hawaii. Considerata una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale si una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicole Kidman este celebra pentru rolurile interpretate in filme precum ”To Die For” (1995), de Gus Van Sant, ”Eyes Wide Shut” (1999) - ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, ”Moulin Rouge” - care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, ”The Others” (2001), de Alejandro Amenábar. Pentru interpretarea scriitoarei Virginia Woolf in filmul ”The Hours” (2002), Nicole Kidman a castigat premiul Oscar, Globul de Aur, BAFTA si Ursul de argint pentru cea mai buna actrita la Berlin.

Devenita dupa acel rol una dintre cele mai cunoscute si cel mai bine platite actrite de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentati regizori ai lumii si a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorica ”Cold Mountain” (2003), drama teatrala ”Dogville” (2003), thrillerul politic ”The Interpreter” (2005) si fresca cinematografica ”Australia” (2008). Interpretarile din drama ”Birth” (2004) si thrillerul ”Paperboy” (2012) i-au adus nominalizari la Globul de Aur. In 2011 a fost din nou nominalizata la Oscar pentru evolutia din filmul ”Rabbit Hole”, iar in anul urmator a primit prima ei nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV ”Hemingway & Gellhorn”. Nicole Kidman a fost din nou nominalizata la Oscar in 2017 la categoria ”cea mai buna actrita in rol secundar” pentru evolutia sa din filmul ”Lion”.

Citeste si:
VIDEO Copii bătuți cu mătura într-un centru de plasament din Lupeni
VIDEO Copii bătuți cu mătura...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.