LifeStar 1 Iulie 2017 14:00
Starul argentinian Lionel Messi si partenera sa Antonela Roccuzzo s-au casatorit, vineri, in orasul natal al fotbalistului, Rosario, in prezenta a 260 de invitati, intre care s-au numarat si actuali si fosti colegi ai jucatorului de la FC Barcelona si nationala Argentinei.
Potrivit El Mundo, ceremonia a avut loc intr-o sala din complexul City Center Rosario, iar cei doi i-au avut ca martori pe fratii si surorile lor: María Sol, Rodrigo si Matías Messi, Paula si Carla Roccuzzo.


Printre vedetele fotbalului si muzicii participante la eveniment s-au numarat Neymar, Luis Suarez, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Gerard Pique, Sergio Aguero, Javier Mascherano, Shakira, Angel Di Maria, Marcos Rojo, Pablo Zabaleta, Gonzalo Higuain si Samuel Eto'o.


Presa argentiniana a remarcat faptul ca Shakira a purtat o tinuta in care a fost fotografiata pentru cea mai recenta editie a revistei Vanity Fair Italia, ca parte a promovarii noului sau album, "El Dorado".

La cererea lui Messi, cantaretul argentinian Abel Pintos a interpretat "Sin principio ni final", una dintre piesele preferate ale Antonelei Roccuzzo, in momentul in care cei doi soti si-au pus reciproc verighetele.

Vedetele participante la eveniment au defilat mai intai pe covorul rosu, prin fata a aproximativ 150 de jurnalisti acreditati.

Si Messi si Antonela au pozat pe covorul rosu, dupa ceremonie. Mireasa a purtat o rochie a casei de moda Rosa Clara, iar mirele un costum Armani, scrie News.ro.

Cei doi s-au sarutat si le-au aratat jurnalistilor certificatul de casatorie.



Brazilianul Neymar a postat pe Instagram o fotografie de la eveniment si i-a felicitat pe Leo Messi si pe Antonela.

Te deseo lo mejor siempre hermano .. Felicidades @leomessi e Anto

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on


Masurile de securitate a mirilor si invitatilor au fost asigurate de 300 de agenti.

Lionel Messi (30 de ani) si Antonela Roccuzzo, care are 29 de ani, sunt impreuna din 2008. Fotbalistul si partenera sa au doi copii: Thiago - 4 ani si Mateo - un an, ambii fiind nascuti la Barcelona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.