Actorul Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei sale iubite, Cathriona White, starul hollywoodian fiind acuzat de faptul ca i-a furnizat acesteia medicamentele care i-au provocat decesul.

In pofida incercarilor starului de a inchide cazul, invocand motivul conditiei financiare precare a mamei fostei lui iubite, un jucetaor sustine ca procesul isi va urma cursul, noteaza europafm.ro.

In procesul initiat de sotul Cathrionei White, Mark Burton, la Tribunalul Superior din Los Angeles, Jim Carrey este acuzat ca ”s-a folosit de uriasa lui bogatie si celebritate pentru a obtine ilegal si pentru a distribui medicamente prescrise care provoaca dependenta si, in acest caz, moarte”.

Cathriona White, o artista specializata in arta machiajului, a fost descoperita fara semne vitale la varsta de 30 de ani in apartamentul ei din Los Angeles, pe 28 septembrie 2015, in urma unei presupuse sinucideri.

In declaratia lui de presa, Jim Carey a mai spus: ”Nu voi tolera aceasta incercare lipsita de suflet de exploatare a mea si a femeii pe care am iubit-o. Problemele pe care le avea Cat au aparut cu mult timp inainte ca eu sa o cunosc si, din pacate, sfarsitul ei tragic s-a aflat mai presus de puterea de control a oricarei persoane. Sper ca intr-o buna zi oamenii nu vor mai incerca sa profite de acest lucru si sa o lase sa se odihneasca in pace”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.