Un barbat este internat in stare critica la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala, fiind ranit in urma unui incendiu izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, in subsolul sediului Politiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord.
Incendiul a fost anuntat marti seara, in jurul orei 23:45, iar la fata locului au sosit trei autospeciale, un echipaj de descarcerare, dar si o ambulanta SMURD, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, potrivit stirileprotv.ro.

Acesta a adaugat ca incendiul s-a manifestat la subsolul sediului Politiei Transporturi din Gara de Nord. Pompierii au gasit la fata locului un barbat, cuprind se flacari. Acesta a fost scos si preluat de o ambulanta, care l-a transportat imediat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Medicii spun ca are sanse minime de supravietuire, aflandu-se in stare critica, cu rani profunde pe intreaga suprafata a corpului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.