Beyoncé va naste gemenii pe care-i poarta in pantece in locuinta sa din Hollywood, unde si-a amenajat un salon de maternitate in valoare de un million de lire sterline, potrivit ziarului britanic The Mail on Sunday.

In ultimele zile, in locuinta inchiriata cu 100.000 de lire sterline pe luna, a fost transportat echipament medical, inclusiv incubatoare, sugerand ca data nasterii se apropie.

Este vorba despre siguranta si intimidate. Nu se intampla in mod obisnuit ca o femeie insarcinata cu gemeni sa nasca acasa, dar Beyoncé a discutat cu doctorii”, a spus un vecin al cantaretei.

Isi instaleaza o maternitate in locuinta lor. Vor avea, de asemenea, o ambulanta in asteptare, pentru a o transporta la spitalul Cedars-Sinai, in cazul in care ea si gemenii au nevoie de ingrijire la acolo”, a adaugat el.

Prin instalarea echipamentului medical in locuinta in valoare de 20 de milioane de lire sterline, cu noua dormitoare, care i-a apartinut Madonnei, Beyoncé si Jay Z vor evita scandalul izbucnit in 2012, cand s-a nascut fiica lor, Blue Ivy, in spitalul Lenox Hill din New York. Atunci, alti pacienti s-au plans de anturajul mare al cantaretei, spunand ca au fost tratati cu severitate fara justificare si ca au fost impiedicati sa aiba vizitatori.

Totusi, reprezentantii spitalului au declarat, ulterior, ca nu au fost formulate reclamatii in mod formal, respingand zvonurile potrivit carora cuplul ar fi cheltuit un milion de dolari pentru a inchiria un intreg etaj al spitalului.

Beyoncé si Jay Z au fost deranjati de publicitatea aceea negativa intr-un moment care ar fi trebuit sa fie cel mai frumos din viata lor. Sunt hotarati sa nu repete experienta, motiv pentru care Beyoncé vrea sa nasca gemenii acasa. Sigur, are o echipa de medici care o sfatuiesc si daca va fi nevoie sa mearga la spital, atunci asa se va intampla”, a spus aceeasi sursa.

Spitalul Cedars-Sinai, la care au nascut celebritati precum Catherine Zeta-Jones si Kim Kardashian, se afla la mai putin de cinci minute de mers cu masina de la locuinta cantaretei Beyoncé si a sotului ei, Jay Z.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Averea combinata a cantaretilor Beyoncé si Jay Z, care s-au casatorit in 2008, este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale intocmite de revista Forbes.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.