LifeStar 6 Iunie 2017 18:24
Crime + Investigation® transmite noi episoade in exclusivitate din serialul “Lumea criminalilor”, care investigheaza cele mai faimoase crime din lume. In fiecare marti, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea afla cum au gandit ucigasii aceste fapte oribile si ce i-a determinat sa le comita.
Experti de la FBI, Scotland Yard si din randurile anchetatorilor de la departamentul de omucideri examineaza probele de la locurile crimelor, fac profilul fiecarui ucigas si descriu detaliile infioratoare ale fiecarei omucideri, explicandu-ne cand, de ce si cum a infaptuit vinovatul crima, dar si cum a fost elucidat fiecare caz.

Potrivit unui comunicat remis 9am, noua serie debuteaza cu povestea unui predicator si a protejatei lui adolescente care desfasurau o escrocherie pe internet pentru a le fura identitatea unor barbati pe care ii ucideau, cadavrele victimelor fiind aruncate in padure. Schema utilizata de cei doi criminali a functionat de mai multe ori, pana cand urmele celor doi au fost descoperite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.