LifeStar 3 Iunie 2017 17:50
Angelina Jolie a cumparat proprietatea din Los Angeles care a apartinut lui Cecil B. DeMille cu 24,5 milioane de dolari, un pret record pentru zona, dupa cum spun agentii imobiliari, informeaza Variety.

Cu o suprafata de 3.355 de metri patrati - casa principala (2.290 de metri patrati), casa de oaspeti si un studio -, sase dormitoare si zece sali de baie, proprietatea se afla in zona Laughlin Park, Los Feliz.

Pretul este mai mult decat dublu cat a fost platit cel mai mult pentru o casa de familie in aceasta zona. Pana acum, recordul il detinea conacul in stil colonial spaniol pe care actorul Chris Hardwick si Lydia Hearts l-au cumparat in urma cu un an si jumatate, 11 milioane de dolari.

Vanzatorii proprietatii care a apartinut lui DeMille (1881 - 1959), scriitorul Richard Grossman si consultantul in arta Losa Lyons, au achizitionat proprietatea la finalul anilor 1990 si au facut mai multe incercari de a o vinde, scrie News.ro.

Casa principala a fost construita in 1913 si a fost cumparata trei ani mai tarziu de DeMille pentru 28.000 de dolari. El a locuit acolo pana in 1959.

Casa secundara, ocupata intr-o perioada de Charlie Chaplin, a fost cumparata tot de cuplul Grossman-Lyons, la finalul anilor 1990. Cei doi au vandut-o apoi producatorului TV John Wells, care, in 2007, a vandut-o pentru mai putin de 6 milioane de dolari producatoarei Mary Parent.

In Laughlin Park mai locuiesc Natalie Portman, David Fincher, Kristen Stewart, Ellen Pompeo, will.i.am, Lauren Graham si Casey Affleck.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.