LifeStar 3 Iunie 2017 14:35
In urma emiterii raportului toxicologic privind circumstantele in care Chris Cornell s-a sinucis, sotia artistului, Vicky Karayiannis, sustine ca a simtit ca ceva nu este in regula in seara in care a avut loc tragicul eveniment.

Potrivit raportului in corpul lui Cornel s-au gasit mai multe substante, printre care si barbiturice.

"Multi din noi cei care il cunosteam bine pe Chris am observat ca nu era in apele lui in ultimele ore din viata sa si ca ceva era in neregula. Am aflat din acest raport ca mai multe substante au fost gasite in organismul lui. Dupa atati ani de moderatie, acest moment de rationament groaznic pare sa fi afectat complet starea sa de spirit", sustine Vicky Karayiannis.

"Eu si copiii mei suntem devastati ca acest moment nu poate fi dat inapoi. Apreciem toata dragostea pe care am primit-o in aceste momente atat de dificile si dorim sa ii ajutam pe ceilalti in vederea prevenirii acestor tipuri de tragedii", a adaugat ea, potrivit ktvb.com.

Chris Cornell a murit pe 18 mai la putin timp dupa ce a sustinut un concert cu trupa Soundgarden in Detroit. Medicii legisti din Wayn County au ajuns la concluzia ca moartea artistului a fost o ”sinucidere prin spanzurare”.

Citeste si: [Video] Sotia lui Chris Cornell crede ca un medicament administrat impotriva anxietatii ar fi determinat decesul artistului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.