LifeStar 3 Iunie 2017 12:22
Actrita si prezentatoarea de televiziune Kathy Griffin, care a starnit controverse dupa ce a publicat, marti, pe retelele de socializare, o fotografie in care apare tinand ceea ce pare a fi capul lui Donald Trump plin de sange, iar ca urmare a acestui fapt postul CNN, cu care avea un contract din 2007, a concediat-o, si-a cerut iertare intr-o conferinta de presa care a avut loc vineri. Cu lacrimi in ochi, ea a afirmat ca nu crede ca va mai avea o cariera dupa acest episod si ca presedintele SUA si familia lui incearca sa-i distruga viata.

Kathy Griffin a pierdut, pe langa colaborarea cu CNN, mai multe sponsorizari.

Replica data de presedintele Statelor Unite la aparitia imaginii realizate de fotograful Tyler Shields a venit pe Twitter, unde el a scris ca acest gest este unul ”bolnav”.

”Nu cred ca voi mai avea o cariera dupa asta. Voi fi sincera, Trump m-a ruinat”, a spus Griffin, in varsta de 56 de ani, care a adaugat ca a primit amenintari cu moartea, citeaza Reuters.

Citeste si: [Video] Kathy Griffin isi cere iertare dupa postarea unei imagini in care apare cu capul insangerat al lui Trump in mana

Ea si-a cerut din nou iertare, dar a ramas critica: ”Nu mi-e frica de Donald Trump, este un fanfaron”. Actrita a continuat spunand ca va face si pe viitor glume la adresa presedintelui.

Kathy Griffin s-a descris ca o femeie provocatoare, care a avut deseori de-a face cu barbati caucazieni in varsta aflati in pozitii de conducere.

”Ce mi s-a intamplat mie nu s-a mai intamplat niciodata in istoria acestei mari tari - simt ca presedintele Statelor Unite si copiii sai si prima doamna incearca personal sa imi distruga viata, pentru totdeauna”, a mai spus ea.

Griffin a explicat faptul ca fotografia avea menirea de a rade de comentariile facute de Trump in campania electorala, cand a spus la CNN ca jurnalistei Fox News Megyn Kelly ii iese ”sange prin ochi, pe oriunde”.


Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, nu a comentat remarcile lui Griffin, spunand ca presedintele, prima doamna a SUA si serviciile secrete si-au spus clar parerea despre fotografie, scrie News.ro.

Katrina Pierson, fosta purtatoare de cuvant in campania lui Trump, a criticat-o pe Griffin pe Twitter, dupa conferinta de vineri. Ea spus ca actrita a suferit o cadere nervoasa legata de ”misoginism si barbati albi rai”.

U.S. Secret Service, responsabil de securitatea presedintelui, a deschis o ancheta privind realizarea fotografiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.