LifeStar 2 Iunie 2017 15:01
Dupa ce Donald Trump a anuntat ca retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a publicat pe Twitter un mesaj critic la adresa liderului american, scrie Huffington Post.
"Un om nu ne poate distruge progresul. Un om nu ne poate opri revolutia pentru energie curata. Si niciun om nu se poate intoarce in timp. Doar eu pot face asta. Mesajul meu pentru tine, Donald Trump, este acesta: ca functionar public, mai ales ca presedinte, cea mai importanta responsabilitate a ta este sa protejezi oamenii. 200.000 de oameni mor anual in SUA din cauza aerului poluat si jumatate din raurile noastre sunt poluate. Nu poti sa stai degeaba in timp ce oamenii mor, mai ales cand stii ca exista si alte cai prin care poti impiedica asta", sustine faimosul actor, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.