LifeStar 31 Mai 2017 15:58
Kathy Griffin, actrita americana de stand-up comedy, si-a cerut scuze in urma aparitiei unei fotografii in care apare tinand in mana ceea ce seamana cu capul taiat si insangerat al presedintelui Donald Trump, transmite BBC News.

Prin intermediul unui clip postat pe Twitter, Griffin recunoaste ca "a depasit limita" si isi cere iertare: "Abia acum vad reactiile la aceasta imagine. Sunt om de comedie, dar am depasit limita. Am mers mult prea departe. Imaginea este tulburatoare si inteleg cum i-a afectat pe oameni. Nu a fost amuzant, inteleg. Va implor sa ma iertati".

De asemenea, ea a anuntat ca i-a cerut celebrului fotograf Tyler Shields, renumit pentru pozele scandaloase pe care le face, sa stearga poza, noteaza digi24.ro.

Imaginea a atras o serie de critici, inclusiv din partea fiului liderului american, Donald Trump Jr.: "Dezgustator, dar nu surprinzator", a comentat el.

De asemenea, Chelsea Clinton a scris, tot pe Twitter, ca "nu este amuzant sa faci glume despre uciderea unui presedinte".

Nici reactia presedintelui Donald Trump nu s-a lasat prea mult asteptata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.