LifeStar 26 Mai 2017 12:46
BBC Earth a dezvaluit primul trailer din sezonul Despre Natura Umana, care in urmatoarele 18 luni va explora natura umana – analizand ce inseamna a fi om, cum am putea sa imbunatatim felul in care traim, si ce rezerva viitorul pentru generatiile urmatoare.

BBC Earth colaboreaza cu unul dintre cei mai sofisticati roboti umanoizi din lume – Sophia, creat de Hanson Robotics. Sophia va actiona ca purtator de cuvant al noului sezon Despre Natura Umana de la BBC Earth. In trailer, pe masura ce audienta o aude vorbind despre minunile umanitatii, vedem cum camera video panorameaza usor din spatele Sophiei pentru a-i dezvalui trasaturile fetei. Trailerul evidentiaza faptul ca nici ceva asa de avansat din punct de vedere tehnologic precum Sophia nu poate egala cu adevarat complexitatea naturii umane.

Potrivit unui comunicat remis 9am, sezonul Despre Natura Umana va cuprinde mai multe documentare cu prezentatori precum Michael Mosley in noua serie Totul despre om (5x50”) care pune comportamentul uman sub microscop sau precum Jimmy Carr care va prezenta documentarul Stiinta Rasului (1x60”) care incearca sa afle ce este rasul si de ce ne place atat de mult. Noua serie, Civilizatii (9x55”) se va concentra asupra rolului extraordinar al artei si artistilor in dezvoltarea culturii umane si asupra povestii artei de pe intregul glob care se intinde pe parcursul mileniilor. Joel Dommett si Nish Kumar vor fi protagonistii din Tribal Bootcamp (6 x50”) si vor porni intr-o aventura a celor mai in forma, puternici si duri oameni din lume.

Jon Farrar, Prim-vicepresedinte al Programelor Globale – BBC Worldwide a declarat, “BBC Earth spune spune cele mai mari povesti ale planetei si nu exista nicio poveste mai mareata decat aceea despre ce inseamna sa fii om. Despre Natura Umana este o serie de documentare care vor explora complexitatile, minunile si maretia umanitatii. Va aduce perspective noi asupra celor mai mari intrebari din toate timpurile – Cine suntem? Cum sa traim mai bine? Si ce ne rezerva viitorul? Sezonul Despre Natura Umana este acea perspectiva asupra noi insine – un selfie global”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.