LifeStar 25 Mai 2017 12:34
In urma atacului terorist comis la finalul concertului Arianei Grande, care s-a soldat cu 22 de morti, actorul britanic Tom Hardy a lansat o campanie online pentru strangerea de fonduri in beneficiul victimelor, informeaza BBC.

"Ceea ce s-a intamplat la concertul Arianei Grande din Manchester a fost o tragedie. Familii si copii au fost atacati si ucisi si intr-un loc unde ar trebui sa fie in siguranta si sa se bucure de un concert. E o atrocitate de neconceput", a scris actorul pe pagina campaniei, potrivit ew.com.

Starul din Mad Max: Fury Road a continuat: "Sper ca noi toti vom putea sa strangem fonduri, ca un gest de bunavointa si iubire, pentru a ajuta intr-o mica masura si sa reparam, daca vor putea fi reparate vreodata, distrugerile provocate de evenimentele din seara de luni. Vor fi multe lucruri de facut si pentru multi, inceputul unei noi vieti, fara persoanele dragi si, in egala masura, o noua viata distrusa iremediabil de o crima care nu are niciun motiv, niciun scop, ci este pur si simplu un act de lasitate plina de cruzime, barbarie fara sens si violenta. Este un drum inimaginabil spre recuperare".

"Terorismul este dezgustator, uciderea familiilor nevinovate si a copiilor este inacceptabila. Ingrijorarea mea sincera si profunda mea simpatie se indreapta acum spre acesti oameni, spre victimele nevinovate si de martorii care au asistat la acea atrocitate. Va rog sa ajutati, atat cat puteti. Va multumesc", a incheiat Hardy, citat de europafm.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.