LifeStar 25 Mai 2017 12:02 de Clara Vacaru
Cantareata Ariana Grande a luat decizia de a-si suspenda turneul european, dupa atacul cu bomba comis de un sinucigas care s-a detonat pe Manchester Arena, ucigand 22 de spectatori, a confirmat, miercuri, agentul de presa al artistei americane, citat de Reuters.

Ariana Grande ar fi trebuit sa sustina doua concerte la O2 Arena din Londra in aceasta saptamana in cadrul turneului ”Dangerous Woman”. Ambele show-uri au fost anulate, ca si toate reprezentatiile sale ce erau programate pana pe 5 iunie, au anuntat reprezentantii casei de discuri cu care colaboreaza cantareata.

Din cauza evenimentelor tragice din Manchester, turneul «Dangerous Woman» al Arianei Grande a fost suspendat, pana cand vom putea sa analizam mai bine situatia si sa aducem un ultim omagiu persoanelor decedate. Modul nostru de viata a fost inca o data amenintat, dar vom iesi invingatori din aceasta incercare, impreuna”, se afirma in comunicatul de presa difuzat de reprezentantii cantaretei.

Salman Abedi, nascut in Marea Britanie, in varsta de 22 de ani s-a sinucis detonandu-se cu o bomba, luni seara, pe Manchester Arena, la finalul concertului sustinut de cantareata Ariana Grande, la care au participat mii de copii si adolescenti, ucigand 22 de persoane si ranind alte 64.

Printre victime se afla o fetita in varsta de opt ani, mai multe adolescente, un barbat de 28 de ani si un cuplu de polonezi care venisera la stadion pentru a le lua cu masina pe fiicele lor.

Ariana Grande, in varsta de 23 de ani, nu a fost ranita, insa a publicat la cateva ore dupa tragedie un mesaj pe internet. ”Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte", a scris vedeta americana pe Twitter si Facebook.

Ea s-a intors in Statele Unite, marti, si a fost fotografiata in momentul in care cobora dintr-un avion privat pe pista unui aeroport din Florida. Fotografiile au fost publicate apoi pe site-ul tabloidului Daily Mail.

In varsta de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populara in randurile adolescentilor. Ea a debutat ca actor in musical-ul 13, pe Broadway. Succesul in muzica l-a inregistrat in 2013, cu melodia The Way, de pe primul sau album. In 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association in categoria ”Breakthrough Artist of the Year”, in semn de recunoastere a performantei artistei pe durata anului 2013.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Ariana Grande, fost copil-vedeta al postului de televiziune Nickelodeon, a facut cu succes tranzitia de la actorie la muzica, construindu-si o cariera solo promitatoare, gratie unor piese pop precum ”Problem” si ”Break Free”. In aceasta perioada, artista americana se afla in turneul de promovare a celui de-al treilea album de studio al ei, intitulat ”Dangerous Woman”.

Dupa show-urile ce erau programate la Londra in acesta saptamana, cantareata ar fi trebuit sa sustina concerte in Belgia, sambata, si in Polonia, Germania si Elvetia, saptamana viitoare. Toate aceste concerte au fost anulate. Organizatorul de concerte Live Nation a anuntat ca posesorii de bilete vor fi despagubiti cu contravaloarea integrala a tichetelor pe care le-au achizitionat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.