LifeStar 23 Mai 2017 18:00
HISTORY® transmite in exclusivitate serialul documentar “Eroii din trupele speciale”, un tablou autentic si izbitor al mediului periculos in care actioneaza militarii americani in prezent, regizat de Peter Berg, realizatorul filmului “Supravietuitorul”, nominalizat la Oscar.

Serialul este difuzat in premiera in fiecare marti, incepand cu 23 mai, de la ora 21:00.

Noul serial prezentat de HISTORY® in Romania ofera o privire unica asupra provocarilor extreme carora trebuie sa le faca fata zi de zi soldatii, fiecare episod incluzand interviuri personale, secvente cinematografice pline de actiune si imagini reale filmate sau fotografiate din teatrele de operatiuni din Irak si Afganistan. Acest documentar captivant va aduce in fata telespectatorilor experienta umana a razboiului: povesti adevarate despre eroism, bravura, camaraderie, sacrificiu si, mai presus de toate, onoare.

Potrivit unui comunicat remis 9am, primul episod din “Eroii din trupele speciale” surprinde lupta dintre armata SUA si trupele irakiene pentru preluarea controlului asupra barajului Haditha din Irak.

Un promo al terifiantul documentar transmis de HISTORY in Romania poti gasi aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.