LifeStar 16 Mai 2017 00:07 de Clara Vacaru
O teorie a conspiratiei in care personaj principal este cantareata de origine canadiana, Avril Lavigne, potrivit careia aceasta ar fi murit cu mai bine de un deceniu in urma a fost lansata recent, in mediul online.

Un utilizator de Twitter, care pretinde a fi un elev de liceu in varsta de 17 ani si care se bucura de mai mult de 13.000 de followers a detaliat, intr-o postare, afirmatia potrivit careia cunoscuta cantareata ar fi murit cu multi ani in urma, anunta BBC.

Randurile scrise de acesta au fost repostate de aproape un sfert de milion de ori. Autorul acestei postari sustine ca Avril Lavigne s-ar fi sinucis in anul 2003, atunci cand bunicul artistei s-ar fi stins din viata, scrie Hotnews.

Cea mai noua teorie sugereaza ca presupusa moarte a avut loc atunci cand cariera sa se bucura de un succes imens si ca de catre compania de discuri a artistei a fost angajata o femeie care ar putea fi copia fidela a lui Lavigne, Melissa Vandella, recrutata pentru a o inlocui in fata paparazzilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.