LifeStar 12 Mai 2017 08:50
Actrita si cantareata Patti LuPone, cunoscuta pentru numersoasele roluri jucate pe Broadway, dar si pentru cele din filme ca ”Driving Miss Daisy” si ”City by the Sea”, a declarat ca Madonna este ”moarta in spatele ochilor” si ca ucide orice film in care joaca, scrie Digi24.

Starul de pe Broadway a criticat si nominalizarea Madonnei la Globurile de Aur pentru rolul Eva Peron din filmul ”Evita” (1996), partitura jucata de LuPone in 1979.

Premiata cu Grammy si recompensata cu mai multe nominalizari la premiile Emmy, LuPone a spus in emisiunea ”Watch What Happens Live With Andy Cohen”: ”Este o artista minunata pentru ceea ce face, dar nu este actrita. Este moarta dincolo de ochi (...) Madonna ucide filmul”.


In aceeasi emisiunea ea a povestit ca, la momentul intalnirii cu vedeta americana, Madonna i-a spus: ”Sunt mai inalta decat tine”. A fost singurul lucru pe care i l-a adresat, a precizat LuPone.

”Nu ar trebui sa fie in niciun film sau pe scena (teatru, n.r.)”, a mai spus Patti LuPone despre Madonna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.