LifeStar 12 Mai 2017 01:36 de Clara Vacaru
Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2017, s-au calificat in finala competitiei muzicale, care va avea loc sambata la Kiev, dupa ce au participat, joi seara, la cea de-a doua semifinala a concursului.
 

Celelalte noua tari care s-au calificat in finala, joi, au fost: Bulgaria, Belarus, Croatia, Ungaria, Danemarca, Israel, Norvegia, Olanda si Austria. Tarile finaliste au fost anuntate in ordine aleatorie.

Finalistii au fost desemnati de telespectatorii din tarile participante in cea de-a doua semifinala si ai celor din Franta, Germania si Ucraina, care au avut la dispozitie aproximativ 20 de minute pentru a isi exprima voturile, dar si de juriile de specialitate din cele 21 de tari - votul lor contand in proportie de 50%, la fel ca cel al publicului.

Spectatorii, cu exceptia celor care locuiesc in Romania, au putut vota melodia ”Yodel It!” de pana la 20 de ori de pe acelasi numar de telefon sau prin aplicatia de pe site-ul oficial al concursului.

Dupa incheierea votului, reprezentanta Macedoniei, Jana Burčeska, a fost ceruta in casatorie de partenerul ei, cu care asteapta un copil.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.