LifeStar 9 Mai 2017 10:11
Bucurestenii sunt invitati sa petreaca Ziua Europei in Piata Universitatii, ocazie marcata printr-un spectacol ce va cuprinde artisti romani care au avut succes peste granitele tarii precum Akcent, Alexandra Stan, Antonia, iar trupa O-Zone se va reuni cu aceasta ocazie.

Anul acesta, cand se sarbatoresc 10 ani de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, va fi organizat un spectacol care reuneste artisti romani care au avut succes si in strainatate.

Evenimentul "Vino sa te Bucuresti!" va avea loc marti, de la ora 19:00, in Piata Universitatii si este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Surpriza evenimentului este faptul ca, dupa o indelungata absenta de pe scena, trupa O-Zone se va reuni. Artistii vor canta piesele care i-au facut celebri in intreaga lume.

Evenimentul va cuprinde concerte Akcent, Alexandra Stan, Antonia, Carla's Dreams, Dan Balan, Fly Project, Inna si Morandi.

Prezinta Daniel Buzdugan si Daniel Morar.

Accesul publicului este gratuit, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.