LifeStar 5 Mai 2017 15:18
HISTORY® difuzeaza in exlusivitate un nou sezon din serialul “Extraterestri antici” care exploreaza controversata teorie conform careia extraterestrii viziteaza Pamantul de milioane de ani. Sezonul 8 are premiera in Romania pe 5 mai si va fi transmis in fiecare vineri, de la ora 21:00.

Noua serie de la HISTORY® va analiza cele mai credibile dovezi despre extraterestri pe Pamant, existente inca de acum 75 de milioane de ani, din vremea dinozaurilor pana in Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparitiile de azi. Serialul va conferi profunzime istorica intrebarilor, speculatiilor, marturiilor si teoriilor care inconjoara acest subiect contestat.

Potrivit unui comunicat remis 9am, fiecare episod din sezonul 8 va studia legatura dintre marturiile gasite de diferiti specialisti si existenta fiintelor inteligente, inclusiv cele create de oameni – robotii, pentru a explora alte planete. De asemenea, serialul va urmari dovezile prezentei extraterestrilor pe Pamant, inainte de Hristos, prin studierea monumentelor megalitice de piatra, atribuite unor stramosi misteriosi, a desenelor ciudate cu figuri umane din epoca preistorica si a indiciilor unor adaposturi extraterestre subterane, cladite in piatra solida.

Mai mult, serialul “Extraterestri antici” va scoate la lumina si agenda secreta a specialistilor de la NASA despre existenta extraterestrilor si va analiza conceptele de “bine” si “rau”, “lumina” si ”intuneric”, din perspectiva povestilor despre fortele supranaturale prezente in aproape fiecare cultura din lume.

Promo-ul serialului “Extraterestri antici” este disponibil aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.