LifeStar 3 Mai 2017 00:05 de Clara Vacaru
 Claparul Mihai Coman, vechi membru al trupei Holograf, a incetat din viata marti, anuntul fiind facut atat pe pagina de Facebook a trupei, cat si pe cea a liderului acesteia Dan Bittman.

"A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douazeci de ani alaturi de noi, mai intai in studio, apoi pe scena. O boala perfida l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur si suflet de copil. Dar Mihai va ramane intotdeauna in inimile si in cantecele noastre", este mesajul prin care este anuntat decesul artistului.

Alaturi de mesaj este postata si melodia "Vine o zi" a trupei.


Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf inca de pe vremea albumului „Pur si simplu” (2003), un pianist remarcabil, dar si un „om bun la toate”, care s-a ocupat inclusiv de masterizarea si mixarea ultimelor albume ale trupei, fiind si un excelent inginer de sunet. In ultima perioada, insa, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. La un concert din luna martie, Dan Bitman i-a dedicate un cantec, el fiind absent din spectacol. De-a lungul timpului, Mihai Coman a colaborat cu mai multe trupe si mai multi artisti, printre care Sfinx (1991), Columna, Royal, Laura Stoica Band, Stefan Banica Jr, potrivit click.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.