LifeStar 1 Mai 2017 14:30
Dupa ce a negat in 2016 ca ar avea cancer, actorul american Val Kilmer a recunoscut ca a urmat un tratament impotrva cancerului, transmite BBC.
In timp ce raspundea la intrebarile adresate de utilizatorii Reddit, actorul a dezvaluit ca a urmat "intr-adevar un tratament impotriva cancerului" si inca are "limba umflata", scrie digi24.ro.

In 2006 el a infirmat speculatiile potrivit carora ar avea cancer, dupa ce actorul Michael Douglas a sustinut ca "lucrurile nu stau prea bine pentru el", intrucar ar fi avut cancer la gat. "Il iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat. Ultima data cand am vorbit cu el a fost in urma cu aproape doi ani, cand i-am cerut o recomandare pentru un specialist care sa ma diagnosticheze pentru o umflatura in gat, care ma impiedica sa continui turneul cu piesa mea. In cele din urma am apelat la o echipa de la UCLA si am aflat ca nu am cancer sub nicio forma", a scris pe Facbook la acel moment Val Kilmer.

Kilmer a recunoscut ca a avut probleme de sanatate, inclusiv limba umflata sau glosita, dar acum este 'in viata si fericit'.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.