Cantaretul Elton John a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie si a fost internat la sectia de terapie intensiva din cauza unei infectii cauzate de o bacterie ”potential letala” pe care a contractat-o in timpul unui turneu din America de Sud, informeaza site-ul cotidianului britanic The Telegraph.

Starul britanic s-a imbolnavit saptamana trecuta la sfarsitul turneului sau din America de Sud, dupa un concert sustinut in Santiago de Chile, si a fost nevoit sa se intoarca in Marea Britanie pentru a primi tratament in regim de urgenta. Elton John, in varsta de 70 de ani, a petrecut doua nopti in sectia de terapie intensiva a unui spital britanic.

Acel show a fost ultimul dintr-o serie de sase concerte intr-un turneu ce a inclus spectacole si in Brazilia si Argentina.

Noua concerte pe care artistul britanic ar fi trebuit sa le sustina in Statele Unite, in Las Vegas si in statul California, in urmatoarele doua saptamani, au fost anulate.

Artistul a fost deja externat si isi petrece convalescenta intr-o resedintela de-a da din Marea Britanie, potrivit BBC.

In timpul zborului sau cu avionul de la Santiago de Chile spre Londra, s-a imbolnavit brusc. Dupa ce s-a intors in Marea Britanie, medicii l-au internat intr-un spital, unde a primit imediat tratament pentru eliminarea unei infectii”, se afirma intr-un comunicat de presa al managerilor starului britanic.

Cantaretul a prezentat scuze fanilor sai pentru acele concerte anulate si a tinut sa multumeasca medicilor care l-au tratat.

Elton John intentioneaza sa revina pe scena pe 3 iunie cu ocazia unui spectacol pe care il are programat la Twickenham.

”Infectiile de acea natura sunt rare si potential mortale. Din fericire, medicii lui Elton au identificat infectia foarte repede si au tratat-o cu succes. Se asteapta ca Elton sa beneficieze de o recuperare completa”, au anuntat managerii artistului britanic.

In decembrie 2016, Elton John a amanat un concert in Dubai, de doua ori, dupa ce s-a imbolnavit. A reprogramat acel show pentru decembrie 2017.

In decembrie 2015, artistul a fost fotografiat intr-un scaun cu rotile in timp ce se afla la Disneyland cu sotul lui, David Furnish, si unul dintre fiii lor, Elijah.

In 2013, Elton John a dezvaluit pentru The Telegraph ca boala pe care a avut-o in vara acelui an l-a determinat sa isi reconsidere atitudinea si sa isi doreasca sa petreaca mai mult timp alaturi de familie. Artistul a fost nevoit sa isi anuleze un concert in Hyde Park dupa ce a fost operat de urgenta de apendicita.

Citeste si:
Silvio Berlusconi, internat la terapie intensivă. Starea fostul...
Silvio Berlusconi, internat...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.