Crime + Investigation® prezinta in exclusivitate o noua serie din productia nominalizata la premiile Emmy „Arhivele crimei”, care exploreaza cazuri criminalistice captivante, considerate timp de ani de zile de nerezolvat, si povestile detectivilor care le-au redeschis.

Serialul va incepe pe 20 aprilie, de la ora 22:00, si va cuprinde 10 episoade de o ora fiecare care ii vor aduce pe telespectatori in mijlocul anchetelor.

Exista peste 120.000 de cazuri clasate in SUA si numai 1% dintre ele vor fi vreodata elucidate. De la povestea unui criminal care-si aminteste din copilarie moartea surorii lui la folosirea masiva a probelor ADN pentru a gasi un ucigas, detectivii gasesc indicii pentru a rezolva cazuri chiar si de acum 30 de ani si a-i aduce pe vinovati in fata justitiei.

Noua serie va prezenta in fiecare episod cazuri fascinante si va surpinde experientele detectivilor care le investigheaza.
Acestia vor retrai evenimentele crimelor si vor dezvalui noi particularitati care ii vor ajuta pe privitori sa patrunda in atmosfera serialului si sa inteleaga mai bine cum s-au produs aceste situatii tragice. Bazandu-se pe noutati tehnologice din domeniul medico-legal si pe influenta exercitata de canalele de social media, „Arhivele crimei” prezinta atat modul in care sunt solutionate cazurile, cat si sentimentul de impacare pe care acest deznodamant il aduce familiilor si prietenilor victimelor.

Potrivit unui comunicat remis 9am, serialul a fost creat de multipremiatul studio Blumhouse Television, care a realizat documentarul de succes „The Jinx”, si de studio-ul independent de productie AMPLE. De asemenea, este narat de actorul american Danny Glover, o prezenta permanenta pe ecranul cinematografului, scena si la TV de mai bine de 25 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.